Interessante links

Privacyverklaring

Reggekrummel respecteert uw privacy. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en informeren u graag over de veiligheid en privacy van uw persoonlijke gegevens. U leest hier meer over ons privacystatement.

Algemene voorwaarden

In de Algemene Voorwaarden van Reggekrummel zijn de regels opgenomen voor kinderopvang en buitenschoolse opvang die standaard gelden op de overeenkomsten die Reggekrummel aangaat met ouders. Lees hier onze algemene voorwaarden.

Verenigde Agrarische Kinderopvang

De Verenigde Agrarische Kinderopvang is opgericht en stelt zich tot doel om agrariërs te ondersteunen bij het starten en exploiteren van een kinderdagverblijf. Daarnaast draagt de VAK kinderen met veel passie een GROEN HART toe! Lees hier meer over de VAK.

Kinderopvangtoeslag

U wilt dat uw kinderen goed opgevangen worden terwijl u werkt, maar kinderopvang kost ook geld. Daarom is er de kinderopvangtoeslag: een tegemoetkoming in de kosten van geregistreerde opvang. Lees hier meer over de kinderopvangtoeslag.

GGD onderzoek KDV Reggekrummel

Bekijk hier het definitieve onderzoeksrapport van de GGD:

GGD onderzoek BSO Reggekrummel

Bekijk hier het definitieve onderzoeksrapport van de GGD:

Ons aanbod

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Kinderen van 0-4 jaar kunnen zich op ons kinderdagverblijf, spelenderwijs in een groene, veilige en vertrouwde omgeving ontwikkelen. De kleinschalige opzet, met aandacht voor elk kind en goed opgeleid personeel, draagt zorg voor onze professionele dienstverlening.

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Reggekrummel heeft op eerste verdieping een lichte grote ruimte voor buitenschoolse opvang. Onze agrarische BSO biedt elke schooldag aan kinderen van 4-12 jaar leuke binnen- en buitenactiviteiten op onze boerderij. Wij zorgen voor vervoer van school naar onze opvang.